Acasa / Blog / Speranţa aleargă la Timotion!

Speranţa aleargă la Timotion!

Timotion este un eveniment sportiv de masă având ca scop promovarea unui stil de viaţă sănatos prin mişcare şi sport precum şi strângerea de fonduri pentru proiecte caritabile şi cauze din Timişoara şi Timiş.În 25 aprilie 2015, în cadrul acestui eveniment, Fundaţia de Abilitare Speranţa, împreună cu susţinătorii săi, s-a pus pe alergat! Am fost reprezentaţi la cursele de alergare de 15 participanţi – 8 adulţi şi 7 copii (1 adult la 21 km, 1 adult la 6 km şi 6 adulţi împreună cu 7 copii la proba de începători 1-2 km).

image2
Am alergat pentru proiectul nostru “Împreună învingem DOWN-ul!”, pentru ca 5 copii speciali, beneficiari ai serviciilor Fundaţiei, să poată participa la Olimpiada Națională Down Retezat din iunie 2015. Timişorenii au fost invitaţi să alerge alături de noi pentru a sprijini dotarea sportivilor cu echipamentul necesar, deplasarea echipei şi participarea la olimpiadă.
Iată rezultatele campaniei:

image1

Mulţumim tuturor celor care au susţinut participarea copiilor la Olimpiada Naţională Down Retezat, 18-21 iunie 2015!Vino pe pagina noastră de Facebook pentru afla mai multe!

Un comentariu

  1. Organizatorii sunt la randul lor oameni activi, care mai intai alearga si apoi promoveaza alergarea. La Timotion s-au strans peste 65.000 de lei numai de la cei inscrisi in cele 5 curse sportive.