Acasa / Blog / Fundaţia de Abilitare Speranţa încheie întâlnirea de lucru de la Herculane, etapă fundamentală în Proiectul “Împreună pentru o comunitate incluzivă”

Proiectul Împreună pentru o comunitate incluzivă”, eMS RORS-17, coordonat de Fundaţia de Abilitate Speranţa trece la o alta etapă! Întâlnirea de lucru a Grupului special de interes pentru elaborarea Planului de acțiune pentru creșterea nivelului de incluziune socială, educațională și culturală pentru copiii din Banloc și Livezile România și Plandiște, Serbia s-a încheiat în 29.10.2017.

Toate propunerile şi informaţiile adunate în urma atelierelor de lucru au fost centralizate și urmează să se concretizeze sub forma unui plan de acţiune.

Intalnire Herculane proiect IPA (1)

Intalnire Herculane proiect IPA (2) Intalnire Herculane proiect IPA (3) Intalnire Herculane proiect IPA (4)