Acasa / Blog / Campionii de la Timișoara Saracens alături de campionii Fundației Speranța la Special Olympics Odessa

Campionii de la Timișoara Saracens alături de campionii Fundației Speranța la Special Olympics Odessa

Sportivii de la Fundația de Abilitare Speranța s-au întors acasă cu 16 medalii

Fundația de Abilitare Speranța a reprezentat cu mândrie România la concursul internațional Special Olympics, la Odessa, în perioada 3-6 mai 2018.  Sportivii antrenați de Marius Pârjol, kinetoterapeut al Fundației de Abilitare Speranța, au adus la Timișoara 3 medalii de aur, 6 medalii de argint și 7 medalii de bronz. Anul acesta, echipa Fundației de Abilitare Speranța a fost formată din 6 copii cu nevoi speciale. Este vorba despre: Andrei Cupșa, Alexandru Turcanu, Alexandru Toma, Cristian Marculescu, Călin Cirsmar și Timotei Julei.

odessa 1

Sportivii vor fi felicitați și de reprezentanții Hamilton Central Europe – părtaș la povestea reprezentanților României la Special Olympics Ucraina, ca partener principal.

„Ca parte din comunitate, ne bucurăm că am putut fi părtași la povestea voastră la Special Olympics. Felicitări, dragi sportivi, pentru rezultatele deosebite pe care le-ați obținut! Felicitări, Fundația de Abilitare Speranța, pentru dedicarea de care dați dovadă și prin care ați făcut posibile aceste rezultate! – au declarat reprezentanții Hamilton Central Europe”.

În fiecare an, Fundația de Abilitare Speranța a adus la Timișoara medalii de aur, în urma participării la concursurile organizate de Special Olympics. Mulțumim pentru sprijin: Dechatlon, Blinkstudio, Organizația Salvați Copiii, Școala Mamei Junior, Best of Timisoara, Gina Dragomir și tuturor persoanelor care ne ajută și care doresc să rămână anonime. 

Citește comunicatul de presă

 

Marți, 16 mai 2018, echipa de rugby Timișoara Saracens s-a antrenat “altfel”, sub privirile fascinante ale copiilor campioni la concursul european Special Olympics din Ucraina. Bucuria copiilor de a-i vedea pe campionii de la Timișoara Saracens a fost dublată de momentul în care aceștia i-au premiat pe micuți și  s-au “antrenat” în povești cu ei. 

Citește comunicatul de presă – premiere

Check Also

Incluziune sustenabilă: o comunitate mai bună pentru toți

Fundația de Abilitare Speranța va implementa, în anul 2024, proiectul “Incluziune sustenabiă: o comunitate mai ...