Acasa / Blog / Proiectul „Magie prin terapie pentru copii cu dizabilitati” s-a incheiat cu succes

Proiectul „Magie prin terapie pentru copii cu dizabilitati” s-a incheiat cu succes

Fundatia de Abilitare Speranta  a finalizat Proiectul  Magie prin terapie pentru copii cu dizabilitati, finantat in cadrul Fondului de Sprijin Hamilton Central Europe prin Fundatia Comunitara Timișoara.

In context pandemic, am reusit impreuna sa redam speranta prin continuare terapiilor in perioada decembrie2021 – ianuarie 2022. Specialistii nostri au lucrat in terapii cu 50 de copii cu dizabilitati (cu varste intre 6 luni si 16 ani, copii cu diverse afectiuni: Sindromul Down, Autism, TSA, tetrapareza spastica, etc,), in cele mai bune conditii, avand tot ce este necesar pentru desfasurarea activitatilor de recuperare.

Pe langa terapiile gratuite de care au beneficiat copiii cu dizabilitati din Centru de Interventie Timpurie, am achizitionat un scaun special pentru a putea lucra in terapie cu copiii cu tetrapareza, si doua scaune mici pentru copii. Am reustit sa oferim un curs de formare unui psiholog si sa asiguram Centrului materiale ingienico-sanitare.

Mulțumim @HamiltonCentralEurope pentru ca ești mereu părtaș la poveste! Mulțumim @FundatiaComunitara Timișoara pentru că știi cum sa faci rotile sa se invarta pentru o comunitate mai buna, fără etichete, incluziva. 

Check Also

Incluziune sustenabilă: o comunitate mai bună pentru toți

Fundația de Abilitare Speranța va implementa, în anul 2024, proiectul “Incluziune sustenabiă: o comunitate mai ...