Acasa / Blog / Sisteme audio pentru şcolile din zona de graniţă, achiziţionate prin Programul Împreună pentru o comunitate incluzivă, finanțat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

Sisteme audio pentru şcolile din zona de graniţă, achiziţionate prin Programul Împreună pentru o comunitate incluzivă, finanțat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

Proiectul Împreună pentru o comunitate incluzivă, finanțat în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia continuă, conform planului. Astfel au fost achiziţionate două sisteme audio care să deservească acţiunilor aflate în desfăşurare.  Mai mult decât atât, ele deja au fost puse în folosiţă. Cele două boxe au fost duse la Scoala Gimnaziala Anghel Saligny Banloc si la Scoala Gimnaziala Livezile, motiv de sărbătoare pentru copiii de aici, care s-au bucurat de serbările reuşite de Crăciun.

targ craciun banlocboxe 02

Tot în acestă perioadă, a mai avut loc un eveniment important pentru comunitate. Scoala Gimnaziala Anghel Saligny Banloc a organizat Targul de Craciun, urmând planul de actiune destinat creşterii nivelului de incluziune educaţională şi culturală din cadrul Proiectului Împreună pentru o comunitate incluzivă, finanțat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia.

Pentru Fundația de Abilitare Speranța, Organizația Salvați Copiii – Filiala Timiș din România și Primăria Plandiște din Serbia, granițele dispar atunci când vine vorba de sprijinirea celor care au nevoie. Uniți în dorința de dezvoltare a nivelului de incluziune socială, educațională și culturală pentru copii aparținând grupurilor dezavantajate din comunitatea locală transfrontalieră româno-sârbă din Banloc, Livezile și Plandiște, cei trei parteneri își folosesc experiența pentru a aduce sprijin intregii comunități, în special celor peste 500 de copii și celor responsabili de dezvoltarea lor într-un mod armonios.

Check Also

Implicarea activă a comunității pentru cresterea nivelului de incluziune sociala si culturala continua

In 27 decembrie 2022, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ștefan, la Barite-San Ianas, in Serbia s-a ...