Acasa / Blog / Participa la evenimentele certificate Behave Project!

Participa la evenimentele certificate Behave Project!

Mediul educational reprezinta un teritoriu plin de provocari nu doar pentru elevi, dar si pentru cadrele didactice, atat in ceea ce priveste transmiterea informatiilor, cat si in ceea ce priveste relatia creata cu elevii, gestionarea anumitor comportamente sau situatii conflictuale. 

Fundatia de Abilitare Speranta, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala 30 din Timisoara va invita la 2 evenimente online de la care orice dascal va pleca cu informatii utile, aplicabile la clasa. Este vorba despre un curs si un eveniment de prezentare a proiectul  Behavioral management model across Europe (BeHave), un project ERASMUS +. Alegeti la care dintre cele doua evenimente veti participa. Termenul de inscriere este 5 iunie 2020. In urma fiecarui eveniment, participantii vor primi Certificate de participare.

Inainte de a completa formularul de inscriere, va rugam sa va inregistrati in aplicatia Behave, accesand link-ul urmator: https://app.behaveproject.eu/  

Venind in intampinarea nevoii invatatorilor de a reinterpreta semnificatia mediului scolar, aplicatia BeHave ofera suportul necesar, prin propunerea unor solutii practice de gestionare a anumitor situatii / comportamente aparute in timpul desfasurarii cursurilor si prin posibilitatea de evaluare a rezultatelor interventilor dumneavoastra. 

Aplicatia creata in cadrul proiectului BEHAVE, finantat prin programul Erasmus +, are ca scop colectarea informatiilor privitoare la conditiile de mediu ce declanseaza si mentin un comportament provocator in randul elevilor/studentilor, creandu-se astfel un set de solutii si politici pentru diferite situatii problematice manifestate in timpul cursurilor. Cadrul didactic are ocazia, prin aplicatia BEHAVE, sa fie parte activa a acestui proces, promovand cooperarea, schimbul de strategii si beneficiind totodata de acces nelimitat la resursele aplicatiei.

 

Cursul pentru profesori

Evenimentul va avea loc in data de 10 iunie 2020, incepand cu ora 17.00. Dureaza aproximativ 2 ore.

DORESC SA MA INSCRIU!

 

Descopera aplicatia Behave

Este evenimentul de multiplicare a intregului proiect Behave, in cadrul caruia veti afla povestea aplicatiei Behave si cum o putem folosi in scoala. Va asteptam sa va inscrieti la evenimentul care va avea loc in 12 iunie 2020, incepand cu ora 17.00.  Dureaza aproximativ 2 ore.

DORESC SA MA INSCRIU!

 

Linkurile de acces la evenimentele online le veti primi impreuna cu confirmarea inscrierii. Certificatele vor fi eliberate in urma participarii la eveniment. Va asteptam cu drag!

#BehaveProject

 

Check Also

ABC-ul dascălului care contribuie la creșterea unei comunități incluzive

GHIDUL DASCĂLULUI DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE MASĂ  Acest ghid a fost realizat de Fundația de Abilitare ...