Acasa / Blog / Vino să faci parte din echipa UnLoc!

Vino să faci parte din echipa UnLoc!

Convingerea UnLoc este că persoanele cu dizabilitate trebuie să se se bucure de aceleași drepturi și libertăți ca toți ceilalți cetățeni, iar viața lor zilnică nu ar trebui să difere de condițiile și posibilitățile existente pentru membrii societății, în general. Credem că fiecare persoană are un rol de jucat în societate și recunoaștem că diversitatea aduce beneficii sociale. Vedem comunitatea ca pe un întreg ce include persoanele în prezent excluse. Ne bazăm pe valori ca solidaritatea, reciprocitatea, implicarea, cooperarea și respectarea autonomiei personale, în limitele neîncălcării autonomiei celorlalți. Ne propunem să oferim împuternicire și să creăm un sentiment de apartenență, siguranță și încredere – în sine, în relațiile cu ceilalți, în viitor.

Lucrăm în echipă, ne sfătuim cu colegii, îndrăznim să ne punem întrebări și să ne provocăm unii pe alții. Promovăm o atmosferă de lucru deschisă, onestă, care să încurajeze învățarea permanentă și ne împărtășim lecțiile învățate.

Dacă vrei #UnLoc în echipa noastră, dă un click pe poziția care ți se potrivește: 

Asistent social

Asistentul social va sprijini, în mod respectuos,beneficiarii UnLoc (#unlocatari) în toate aspectele legate de informarea și consilierea socială, precum și cu privire la integrarea în comunitate și participarea socială și civică, educație și pregătire pentru muncă. Valorile pe baza cărora își desfășoară munca sunt detaliate în codul etic, la care fiecare angajat UnLoc trebuie să adere.

Lucrător social

Lucrătorul social va sprijini, în mod respectuos, beneficiarii UnLoc (#unlocatari) în funcție de nevoile lor individuale și obiectivele din planul personal de viitor, ajutându-i să își realizeze potențialul și contribuind la îmbunătățirea calității vieții lor. Valorile pe baza cărora își desfășoară munca sunt detaliate în codul etic, la care fiecare angajat UnLoc trebuie să adere.

Psiholog

Psihologul va sprijini, în mod respectuos, beneficiarii UnLoc (#unlocatari) în toate aspectele legate de informarea și consilierea psihologică, precum și cu privire la integrarea în comunitate și participarea socială și civică, educație și pregătire pentru muncă. Valorile pe baza cărora își desfășoară munca sunt detaliate în codul etic, la care fiecare angajat FAS trebuie să adere.

Check Also

Incluziune sustenabilă: o comunitate mai bună pentru toți

Fundația de Abilitare Speranța va implementa, în anul 2024, proiectul “Incluziune sustenabiă: o comunitate mai ...