Acasa / Blog / Campionii Sperantei inoata in Lituania

Campionii Sperantei inoata in Lituania

Echipa de campioni de la Fundația de Abilitare Speranța participa în Lituania la concursul de înot, în calitate de invitați speciali, în perioada 11-12 aprilie 2019.

 

3 sportivi reprezintă Fundația de Abilitare Speranța la concursul de înot din localitatea Ukmerge. Este vorba despre Mario Silvestru, Alexandru Toma și Andrei Cupșa, antrenați de kinoteteraputul Fundației, Marius Pârjol și însoțiți de dr. Liliana Cupșa, director medical Health Promotion România.

Proaspăt întors din Abu Dhabi, de unde a castigat  o frumoasă medalie, Andrei Cupșa (23 ani) continuă să ne uimească cu energia lui și suntem convinși că va da tot ce poate și de acesta lata la concurs.

Mario Silvestru (26 ani) este pregătit pentru acest concurs și cu singuranță se va întoarce cu o medalie acasă, așa cum ne-a obișnuit.

Alexandru Toma (17 ani), este cel mai tânăr din echipa României în Lituania și cu entuziasmul lui copleșitor ne așteptăm la rezultate frumoase. 

Acești sportivi se antrenează zilnic pentru a arăta tuturor că performanță poți să faci din orice sport, dacă există muncă și pasiune. Satisfacția unui antrenor este atunci când vede evoluția sportivilor lui. Lituania va avea parte de un concurs minunat, unde sportivi din Europa își înving dizabilitatea, topesc inimi si câștigă încă un pas în lupta pentru integrarea socială a personelor cu dizabilități. 

Concursul de înot este organizat de Școala Specială Ukmerge Rytas împreună cu Centrul Sportiv Ukmerge și urmărește implicarea persoanelor cu dizabilități în concursuri de înot pentru susținerea sănătății și  promovarea înotului ca sport de grup.

Multumim Cupio pentru ca esti Ambasadorul Sperantei si ai facut posibila acesta deplasare. Revenim cu medaliile acasa, pentru ca cine crede in noi va fi mereu rasplatit.

Check Also

Incluziune sustenabilă: o comunitate mai bună pentru toți

Fundația de Abilitare Speranța va implementa, în anul 2024, proiectul “Incluziune sustenabiă: o comunitate mai ...