Acasa / Blog / Fundatia de Abilitare Speranta la Zilei Cooperării Europene

Fundatia de Abilitare Speranta la Zilei Cooperării Europene

Zilei Cooperării Europene, un eveniment organizat în Centrul Cultural Zrenjanin, la care am participat cu mare drag vineri, 20 septembrie.

Psihologul Sebastian Bilanin a reprezentat Fundatia de Abilitare Speranta în cadrul acestui eveniment. Am povestit despre proiectul „Impreuna pentru o comunitate incluziva”, finanțat prin Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia. Rezultatul parteneriatului este o prietenie frumoasa între locuitorii din zona de granița: Plandiste, Banloc și Livezile.

În cadrul evenimentului, au fost proiectate filme documentare interesante, venite din România și Serbia. La acest capitol, România a fost reprezentanta prin proiectia filmul documentarul Chuck Norris vs. Communism (2015), regizat de Ilinca Călugăreanu. Invitata speciala a fost Irina Margareta Nistor, unul dintre personajele principale ale documentarului românesc. Au mai fost proiectate filme generate în cadrul proiectelor implementate în cadrul Programului Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia în holul Centrului Cultural Zrenjanin.

Check Also

Finalizare proiect „DARE: Dezvoltare, Abilităţi, Rezilienţă şi Echitate pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități”

București, 25 septembrie 2023     La 18 luni de la lansarea proiectului „DARE: Dezvoltare, ...