Acasa / Blog / Premierea participantilor la programul de formare continua Managementul diversitatii in scoala

Premierea participantilor la programul de formare continua Managementul diversitatii in scoala

Profesorii care au finalizat programul de formare continua Managementul diversitatii in scoala au fost apreciati pentru performanta lor in cadrul comunitatii. Evenimentul cultural organizat de comunitatea locala din Livezile, scoala si primarie iar la eveniment au participat cadrele didactice din cele 5 scoli implicate in proiect, stakeholder din cele 2 tari si comunitatea locala.
Copiii din scolile din Banloc si Livezile au pregatit un program artistic deosebit si au reusit sa adune si locuitorii din cealalta parte a granitei. Astfel profesorii care au finalizat cursul au fost premiati in fata tuturor, comunitatea dand dovada de sustinere si apreciere.
82 de cadre didactie din 5 scoli din Romania si Serbia au finalizat cursul de formare Managementul diversitatii in Scoala, teorie si practica timp de 76 de ore. Cursul a avut loc in perioada 4 februarie 2018 si s-a finalizat in 24 martie 2018, in Romania si Serbia.
Proiectului Împreună pentru o comunitate incluzivă este finanțat în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia. Manager de proiect: Sebastian Bilanin – psiholog in cadrul Fundatiei de Abilitare Speranta. Bugetul total al proiectului: 234043,95 EUR, Cofinantare UE: 219835,78, Perioada de implementare: 23.06.2017 – 23.12.2018.

Check Also

Finalizare proiect „DARE: Dezvoltare, Abilităţi, Rezilienţă şi Echitate pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități”

București, 25 septembrie 2023     La 18 luni de la lansarea proiectului „DARE: Dezvoltare, ...