Acasa / Blog / Implicarea activă a comunității pentru cresterea nivelului de incluziune sociala si culturala continua

Implicarea activă a comunității pentru cresterea nivelului de incluziune sociala si culturala continua

In 27 decembrie 2022, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ștefan, la Barite-San Ianas, in Serbia s-a ținut Spectacolul prieteniei, ediția a -VII-a, la care a participat și Ansamblul folkloric Tolvageana din Livezile, cu un program de doua suite de dansuri si solista vocală.
Implicarea comunității pentru creșterea nivelului de incluziune socială, educationala si culturala pentru copiii vulnerabili din localitățile timișene Banloc, Livezile si Plandiste a ramas unul dintre principalele obiective ale partenerilor.
Uniți în dorința de dezvoltare a nivelului de incluziune socială, educațională și culturală pentru copii aparținând grupurilor dezavantajate din comunitatea locală transfrontalieră româno sârbă din Banloc, Livezile și Plandiște, cei trei parteneri: Fundația de Abilitare Speranța (lider de parteneriat), Organizația Salvați Copiii – Filiala Timiș din România și Primăria Plandiște din Serbia și-au folosit experiența pentru a aduce sprijin întregii comunități, în special celor peste 500 de copii și celor responsabili de dezvoltarea lor într-un mod armonios. Proiectul Împreună pentru o comunitate incluzivă este finanțat în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, implementat in perioada 23.06.2017 – 23.12.2018.

 

Check Also

Finalizare proiect „DARE: Dezvoltare, Abilităţi, Rezilienţă şi Echitate pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități”

București, 25 septembrie 2023     La 18 luni de la lansarea proiectului „DARE: Dezvoltare, ...