Acasa / Blog / Schimb de experiență româno-sârb în cadrul proiectului Îngrijirea sănătății mintale pentru dezvoltarea incluzivă a comunității

Schimb de experiență româno-sârb în cadrul proiectului Îngrijirea sănătății mintale pentru dezvoltarea incluzivă a comunității

Fundația de Abilitare Speranța a organizat vineri, 14 mai 2021 schimbul de experiență în cadrul proiectului Îngrijirea sănătății mintale pentru dezvoltarea incluzivă a comunității, codul eMS RORS 353, finanțat prin Programul INTERREG IPA CBC România- Serbia.

Evenimentul a avut loc online, pe platforma Zoom și a vizat schimbul de experiență între țările implicate în proiect: România și Serbia. Sesiunea a fost susținută de psihologul Sebastian Bilanin, coordonatorul proiectului. La ședință au participat atât instituții sociale, cât și instituții de învățământ din partea de vest a României și am trecut granița către vecinii sârbi, pentru a înțelege structura organizatorică a celor două state.

Îngrijirea sănătății mintale pentru dezvoltarea incluzivă a comunității, codul eMS RORS 353 este un proiect care și-a pus amprenta în comunitățile de frontieră, având un impact pozitiv în Banloc, Livezile, Timișoara și Plandiste.

Partenerii acestui proiect, pe lângă Fundația de Abilitare Speranța, sunt Organizația Salvați Copiii, filiala Timișoara și Primăria Plandiste, Serbia.

Check Also

ABC-ul dascălului care contribuie la creșterea unei comunități incluzive

GHIDUL DASCĂLULUI DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE MASĂ  Acest ghid a fost realizat de Fundația de Abilitare ...