Acasa / Blog / Speciali pe patine

Speciali pe patine

Campionii Sperantei au acceptat provocarea pe rotile! Orașul de pe malul râului Bega este unul din cele cinci orașe ale proiectului ”Speciali pe patine – Luăm viteză spre starea de bine”, alături de București, Cluj, Brașov și Galați.

Proiectul este derulat de Special Olympics România și finanțat prin programul In stare de bine, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Mulțumim Special Olympics pentru oportunitate!
Primul antrenament s-a transformat într-o distracție adevarata! Luam viteza spre starea de bine! Antrenati de kinetoterapeutul Fundatiei de Abilitare Speranta Marius Pârjol, sportivii noștri continua sa ne uimească cu abilitatile lor. Primul antrenament a fost un succes și suntem convinși ca vor fi pregătiți pentru viitoarele concursuri. După ce au făcut performanta la înot și atletism, ne pregătim intens pentru a arata tuturor ca sportul este soluția pentru o viata sănătoasă. Vanessa, Elias, Alexandru, Cristi, Timotei, Alex si Denis, succes!

Check Also

Incluziune sustenabilă: o comunitate mai bună pentru toți

Fundația de Abilitare Speranța va implementa, în anul 2024, proiectul “Incluziune sustenabiă: o comunitate mai ...