Acasa / Blog / Curs ALR: Tehnici și proceduri de intervenție în terapia logopatiilor

Curs ALR: Tehnici și proceduri de intervenție în terapia logopatiilor

Ca urmare a solicitărilor primite, Asociația Logopezilor din România (ALR) deschide înscrierile la cursul Tehnici și proceduri de intervenție în terapia logopatiilor (logopedie aplicată), ce va avea loc în perioada septembrie 2017 – mai 2018 la Timișoara.

Condiții de înscriere

  • student la psihopedagogie specială, pedagogie, psihologie;
  • absolvenți  și masteranzi în psihopedagogie specială, pedagogie, psihologie;
  • practicanți cu drept de liberă practică  în aceste domenii.

Numărul de locuri: 20

Înscrierile se fac până la data de 15.09.2017 prin transmiterea pe email a datelor personale care să certifice apartenența la una din cele trei condiții de înscriere, către domnișoara  Lasc Adina sau către doamna Balaban Valeria. De asemenea, cererile pot fi aduse la data prezentării la curs.

Fiecare modul costă 180 lei și durează 6 (șase) ore cu excepția celor două module prezentate de d-na Cioacă Beti Ana, care, având o durată de 4 ore, costă 120 lei. Plata se face la începerea  fiecărui modul.

Fiecare modul este precedat de o oră (de la 9 la 10) pentru activitățile  de organizare și administrare.

Frecventarea a zece module se finalizează cu o diplomă de absolvire, care este recunoscută în orice instituție ca  fiind o diplomă de absolvire a unui curs de perfecționare, pentru angajare în privat sau pentru a deschide un PFA sau SRL ca suport pentru învățământ (cod CAEN 8560) sau sănatate (cod CAEN 8690). Pentru o frecvență mai mică de zece module, se primește adeverință de participare la curs. Aplicația are loc la  sfârșit de săptămână, o dată pe lună,  sâmbăta și duminica, cu excepția lunilor decembrie și ianuarie. Examinarea finală se face pe baza evaluării unei fișe și formularea unui diagnostic prezumtiv, recomandări și propuneri de proiect personalizat de intervenție terapeutică.

Persoane de contact:

ADINA LASC, telefon O767265449, e-mail  adinna_lask@yahoo.com

BALABAN VALERIA, telefon 0729062682, e-mail balaban.valeria@yahoo.com

Orice alte informații se pot obține telefonic de la doamna  Ene Cornelia, telefon 0721817571.

Check Also

De la deșeu la resursă: inovare socială și sustenabilitate de mediu

Fundația de Abilitare Speranța va implementa, în anul 2024, proiectul “De la deșeu la resursă”, ...