Acasa / Blog / PREMIANŢII FĂRĂ PREMII: Marius Parjol, kinetoterapeutul Fundatiei de Abilitare Speranta, antrenor cu suflet mare

PREMIANŢII FĂRĂ PREMII: Marius Parjol, kinetoterapeutul Fundatiei de Abilitare Speranta, antrenor cu suflet mare

Deva a gazduit ca in fiecare an evenimentul  PREMIANŢII FĂRĂ PREMII. Sa fii recunoscut de cei din jur pentru meritele tale este mai important decat orice premiu. Oameni cu suflet curat, care isi fac treaba cu profesionalism sunt adevaratele valori ale Romaniei. Printre acesti oameni  dragi se afla si kinetoterapeutul Marius Parjol, care in urma cu cativa ani a fost premiat pentru dragostea  pe care o poata copiilor. Marius Parjol  este un om cu suflet mare si este prietenul  tuturor copiilor cu care lucreaza in centru. A reusit impreuna cu acestia sa aduca medalii importante Romaniei la concursurile international la care a participat alaturi de echipa sa.

Astazi, la PREMIANŢII FĂRĂ PREMII au fost expuse pozele cu toti oamenii minunati care au fost premiati de comunitate pentru ca toata lumea sa le poata vedea. Felicitari comunitatii pentru ca reuseste sa  gazduiasca in fiecare an acest eveniment important pentru toti.   

Check Also

ABC-ul dascălului care contribuie la creșterea unei comunități incluzive

GHIDUL DASCĂLULUI DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE MASĂ  Acest ghid a fost realizat de Fundația de Abilitare ...