Acasa / Blog / Hamilton Central Europe, părtaș la povestea reprezentanților României la Special Olympics Ucraina

Hamilton Central Europe, părtaș la povestea reprezentanților României la Special Olympics Ucraina

Hamilton Central Europe susține unicii reprezentanți ai României în cadrul ediției 2018 a Jocurilor Special Olympics Ucraina. Compania este alături de sportivii Fundatiei de Abilitare Speranta, copii cu dizabilități, care vor participa la competițiile de la Odessa, în 3-6 mai 2018.

inot marius

Prin donațiile acordate, Hamilton contribuie la misiunea noastă. Aceea de a-i susține pe copiii aflați în terapii de recuperare la Fundația de Abilitare „Speranța”, să își conștientizeze propriul potențial, în ciuda dizabilităților lor, să-și construiască și să-și consolideze încrederea în sine, demonstrând tuturor că, atunci când există voință, orice limitare poate fi învinsă.

Ca parte din comunitate, suntem părtași la povestea voastră la Special Olympics. Convinși de dedicarea membrilor Fundației de Abilitare „Speranța” și de rezultatele deosebite obținute de copii până acum, dorim să ne aducem aportul la această frumoasă misiune. Vă felicităm pentru rezultatele obținute până în prezent și vă urăm mult succes la Odessa!” – au declarat reprezentanții Hamilton Central Europe.

Logo Hamilton

Despre Hamilton Central Europe

De peste 60 de ani la nivel global și 5 ani în România, Hamilton a format o echipă de experți, care colaborează la nivel mondial pentru a redefini și pentru a promova cercetarea, dezvoltarea și producția în industria științei vieții. Instrumentele de precizie ridicată și accesoriile de aparatură medicală, dezvoltate și fabricate de Hamilton Central Europe în Timiș, au ca destinație laboratoare de cercetare și secții de terapie intensivă din întreaga lume.

#HamiltonCentralEurope #PartasiLaPoveste #AmbasadoriiSperantei #SpecialOlympicsOdessa

Check Also

ABC-ul dascălului care contribuie la creșterea unei comunități incluzive

GHIDUL DASCĂLULUI DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE MASĂ  Acest ghid a fost realizat de Fundația de Abilitare ...