Acasa / Blog / Microbuzul scolar achizitionat prin Proiectului Toghether for an Inclusive Community aduce bucurie elevilor din Plandiste

Microbuzul scolar achizitionat prin Proiectului Toghether for an Inclusive Community aduce bucurie elevilor din Plandiste

Partenerul nostru din Serbia, Primaria din Plandiste continua activitatile in comunitate. In cadrul proiectului Toghether for an Inclusive Community eMS RORS-17 a achizitionat un microbuz scolar pentru a facilita accesul la educatie copiilor din zona.
Unul dintre obiectele proiectului a fost implicarea comunitatii pentru cresterea nivelului de incluziune sociala, educationala si culturala pentru acești copii, obiectiv pe care impreuna l-am atins cu succes.
Microbuzul a fost achiziționat în cadrul proiectului Toghether for an Inclusive Community si este folosit și în prezent pentru transportul elevilor la școală și retur.

 

Microbuzul a fost achiziționat în cadrul proiectului Toghether for an Inclusive Community si este folosit și în prezent pentru transportul elevilor la școală și retur.

 

 

Uniți în dorința de dezvoltare a nivelului de incluziune socială, educațională și culturală pentru copii aparținând grupurilor dezavantajate din comunitatea locală transfrontalieră româno sârbă din Banloc, Livezile și Plandiște, cei trei parteneri: Fundația de Abilitare Speranța (lider de parteneriat), Organizația Salvați Copiii – Filiala Timiș din România și Primăria Plandiște din Serbia si-au folosit experiența pentru a aduce sprijin intregii comunități, în special celor peste 500 de copii și celor responsabili de dezvoltarea lor într-un mod armonios. Proiectul Împreună pentru o comunitate incluzivă este finanțat în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, implementat in perioada 23.06.2017 – 23.12.2018.

Check Also

Incluziune sustenabilă: o comunitate mai bună pentru toți

Fundația de Abilitare Speranța va implementa, în anul 2024, proiectul “Incluziune sustenabiă: o comunitate mai ...