Acasa / Blog / #IAmEnough – integrarea copiilor cu dizabilităţi prin sport #TIMOTION V

#IAmEnough – integrarea copiilor cu dizabilităţi prin sport #TIMOTION V

Pentru Ambasadorii Sperantei, @Timotion a fost o imbratisare in acesta perioada incerta si riscanta!

Desi prin proiectul #I Am Enough – integrarea copiilor cu dizabilităţi  prin sport ne propusesem sa organizăm un concurs cu scopul de a demonstra abilitățile acestor copii, am readaptat nevoia campionilor de a merge mai departe, cu speranta. Proiectul urmărește creșterea accesului la programe și competiții sportive pentru copiii și tineri cu dizabilități, prin accesul gratuit la antrenament pentru 10 campioni, in perioada octombrie 2020 – martie 2021.

https://www.timotion.ro/proiecte-2020/fundatia-de-abilitare-speranta-i-am-enough-integrarea-copiilor-cu-dizabilitati-prin-sport/

Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat sa ne atingem targetul. Valoarea totala a proiectului este de 22.800 lei si cel mai mare sprijin l-am primit din partea echipei   @HamiltonCentralEurope, care are mereu grija sa sustina integrarea socială, performantă si comunitatea in care se afla.  Părtașa la o poveste adevărată, o poveste de viata prin care sportul ne eliberează de etichete și prejudecăți. Multumim pentru ca ne ajutati in fiecare an sa facem bine împreună:

„Timotion – Timișoara se mișcă!” exista datorita @ALERGOTURA si @Fundatia Comunitara Timisoara. Timotion inseamna că dăruind vom dobândi, și că fiecare dintre noi își poate aduce contribuția aranjând gesturile pozitive ca într-un puzzle numit Comunitate.

www.alergotura.ro

Fundația Comunitară Timișoara (FCTM) – este pentru timișoreni o invitație la implicare in proiectele locale, pentru a sprijini inițiativele locale și a creea legături în interiorul comunității în vederea dezvoltării acesteia pe termen lung și a creșterii capacității sale de a se auto-susține.

http://www.fundatiacomunitaratimisoara.ro/

Și nu uitați: orice copil are abilități, trebuie doar sa fim deschisi sa le descoperim. #IAmEnough, fără etichete, fără prejudecăți, viața este mai simpla pentru toți. Așa este sanatos sa gandim si astfel lumea va fi mai buna. 

Check Also

Incluziune sustenabilă: o comunitate mai bună pentru toți

Fundația de Abilitare Speranța va implementa, în anul 2024, proiectul “Incluziune sustenabiă: o comunitate mai ...