Acasa / Blog / Serviciile noastre: copilul tău pe primul loc

Serviciile noastre: copilul tău pe primul loc

Ştim că viaţa de părinte nu este uşoară, mai ales atunci când copilul tău are o disabilitate, sau atunci când pur şi simplu trece printr-o perioadă mai dificilă.

Oricare ar fi problemele cu care se confruntă copilul tău, este înţelept să cauţi ajutor: cu cât intervii mai devreme, cu atât copilul tău (dar şi cei din jurul lui) va primi sprijinul de care are nevoie pentru a se dezvolta la adevăratul său potenţial. Caută sprijinul specialiştilor şi nu te sfii să te implici alături de ei în programele de intervenţie pe care ţi le propun!

Fundaţia de Abilitare „Speranţa” este un deschizător de drumuri în ceea ce priveşte: intervenţia timpurie; educaţia inclusivă; serviciile de specialitate adresate copiilor cu disabilităţi sau aflaţi în dificultate, şi familiilor lor.

Echipa noastră de specialişti este pregătită să ofere programe terapeutice adaptate nevoilor copilului tău, consiliere pentru familii, informare şi suport în abordarea problematicilor pe care le întâmpini în relaţia cu copilul.

Ai nevoie de un sfat, de o discuţie cu cineva care „se pricepe”, sau crezi că e necesar un program complex de intervenţie pentru copilul tău? Fă primul pas: contactează-ne şi povesteşte-ne despre problema ta. Noi te vom asculta şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a te sprijini.

CONTACTEAZĂ-NE

 

Check Also

Implicarea activă a comunității pentru cresterea nivelului de incluziune sociala si culturala continua

In 27 decembrie 2022, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ștefan, la Barite-San Ianas, in Serbia s-a ...