Acasa / Blog / Diseminarea planului de actiune in cadrul proiectul „Împreună pentru o comunitate incluzivă”

Diseminarea planului de actiune in cadrul proiectul „Împreună pentru o comunitate incluzivă”

Diseminarea Planului de actiune in cadrul proiectul Împreună pentru o comunitate incluzivă a avut loc intr-un context plin de bucurie. De Craciun, comunitatile implicate in proiect au primit Planul de actiune cu bratele deschise.

Planul de actiune s-a concretizat in cadrul intalnirii de lucru de la Herculane, 27-29 octombrie 2017,  si a cumulat experienta complementara a fiecarui participant la cele doua schimburi de experienta si intalnirea de lucru a Grupului special de interes.

Planul de actiune a fost facut public iar reprezentanți ai comunității, stakeholderi, reprezentanți ai școlilor și partenerilor de proiect au primit cate un exemplar.

Fundația de Abilitare Speranța, împreună cu partenerii săi, Organizația Salvați Copiii – Filiala Timiș și Primăria Plandiște deruleaza proiectul Împreună pentru o comunitate incluzivă, al cărui scop este creșterea nivelului de incluziune socială, educațională și culturală pentru copii aparținând grupurilor dezavantajate din zona de graniță a județului Timiș, România și Banatul de Sud, Serbia.

Proiectul Împreună pentru o comunitate incluzivă este coordonat de psihologul Sebastian Bilanin, reprezentant al Fundatiei de Abilitare Speranța. Proiectul este  finanțat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, Axa Prioritară 1, Promovarea forței de muncă și consolidarea serviciilor de bază pentru o creștere favorabilă incluziunii.

Cod e-MS: RORS 17
Bugetul total al proiectului: 234.043,95 Euro
Cofinanțare UE: 219.835,78 Euro
Perioada de implementare: 23.06.2017 – 23.12.2018

Plan de actiune

Akcioni plan

 

Check Also

Activitațile din cadrul Proiectului Toghether for an Inclusive Community Continuă și după 4 ani de la finalizare

In anul 2022, Organizația Salvați Copiii Filiala Timișoara a susținut mai multe activități cu elevii ...