Acasa / Blog / Povestea continuă la Timotion 2016!

Povestea continuă la Timotion 2016!

Suntem onorați să fim parte, și anul acesta, din #Timotion, un eveniment de anvergură, în care spiritul civic întâlnește dragostea pentru mișcare. În 23 aprilie, alergând împreună, schimbăm mentalități, desființăm convenții și punem umărul la binele semenilor noștri, ca și la propria stare de sănătate prin mișcare.

Anul trecut, prin intermediul #Timotion, ne-aţi ajutat să sprijinim participarea a 5 copii cu sindrom Down la Olimpiada Națională Down Retezat. Mulțumim tuturor donatorilor, susținătorilor și organizatorilor #Timotion și vă rugăm să ne susțineți și anul acesta! Suntem prezenți cu proiectul Împreună învingem DOWN-ul – ediția a doua, prin care ne propunem să dezvoltăm competențelor noi de socializare pentru 10 copii cu sindrom Down incluși în programul terapeutic al Fundației de Abilitare ”Speranța”, într-un cadru informal de învățare.

Participarea la curse este benevolă, iar decizia de a alerga pentru o cauză sau alta ține doar de voi. În spiritul evenimentului, încurajăm liberul arbitru și valorile #Timotion:  prietenie, comunitate, speranță, implicare.

Alături de alte organizații neguvernamentale din Timișoara, Fundația de Abilitare  ”Speranța” vă cheamă să alergăm împreună pentru oamenii de lângă noi! Vreţi să faceţi un bine comunității în care trăim? Vă interesează soarta copiilor cu sindrom Down din Timișoara? Vreţi să faceţi un gest semnificativ pentru ei?  V-aţi săturat de sedentarism și simțiţi că v-ar prinde bine puțină mișcare ? Haideţi cu noi! #Timisoarasemisca!

Donaţi! Înscrieţi-vă! Fiţi campioni!

Ce ziceţi, ne vedem în 23 aprilie?

Check Also

De la deșeu la resursă: inovare socială și sustenabilitate de mediu

Fundația de Abilitare Speranța va implementa, în anul 2024, proiectul “De la deșeu la resursă”, ...