Acasa / Presă / Sportivii Speranţei medaliaţi la Arad

Sportivii Speranţei medaliaţi la Arad

O nouă competiţie sportivă – noi medalii în palmares pentru sportivii Fundaţiei de Abilitare „Speranţa”.

La Sala Polivalentă, Echipa INTEGRA a organizat joi, 12 noiembrie 2015, a doua ediție a concursului sportiv pentru persoane cu dizabilități mentale, în cadrul proiectului „Șanse egale pentru toți”, finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad și sprijinit de Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad.

„Ne-au onorat cu prezența echipa Fundației de Abilitare Speranța din Timișoara, care au oferit o lecție despre importanța implicării părinților” – spune Camelia Oprea, președinte la INTEGRA Arad, Asociația persoanelor cu dizabilități mentale.

Fundaţia de Abilitare „Speranţa” a participat cu o delegație de 9 copii, printre care cel mic sportiv din competiție – Sophie Cadia, este în vârstă de 3 ani. Copiii participanți şi medaliaţi au fost: Cadia Sophie, Țurcanu Alexandru, Mărculescu Cristian, Pișleagă Mara, Șerban Denis, Jianu Diana, Toma Alexandru, Silvestru Mario şi Julei Timotei.

Mass-media vorbeşte despre eveniment:

http://www.arq.ro/asociatia-integra-arad-sanse-egale-pentru-toti/2833

http://www.aradon.ro/sanse-egale-pentru-toti-7/1590914

http://www.livearad.ro/100-de-participanti-la-concursul-sportiv-sanse-egale-pentru-toti/

http://www.actualitati-arad.ro/proiectul-sanse-egale-pentru-toti-editia-a-doua/

 

Check Also

DO-RE-MI și emoții de copii – final de proiect

Despre terapia prin muzică (muzicoterapie) Formă particulară de terapie, muzicoterapia utilizează sunetul și muzica, sub ...