Acasa / Servicii / O echipa multidisciplinara la dispozitia copiilor si familiilor lor

O echipa multidisciplinara la dispozitia copiilor si familiilor lor

SERVICII PSIHOLOGICE DE SPECIALITATE

Servicii - psihologie

– Evaluarea psihologică și diagnoza pentru copii şi adolescenţi folosind probe și teste standardizate, validate și etalonate pe populație românească – WISC IV, Nepsy, KID SCID, BASC 2,ASEBA etc.
– Psihologi specializați în intervenția cognitiv comportamentală, rational emotivă, analiza comportamentală aplicată (ABA), 1,2,3 Magic, Why Try
– Intervenție specifică pentru dezvoltarea competenţelor cognitive, emoţionale, sociale, autonomie personală, temperament, personalitate şi probleme psiho-comportamentale
– Informare și consiliere parentală
– Informare și consiliere pentru cadre didactice

LOGOPEDIE

Servicii - Logopedie

– Formarea și dezvoltarea competențelor timpurii de comunicare
– Depistarea, diagnosticarea și corectarea tulburărilor de  limbaj (tulburări de pronunție, voce, scris-citit, de dezvoltare)
– Intervenție logopedică pentru copii cu  hipoacuzie, protezați auditiv şi purtători de implant cohlear
– Colaborarea cu părinții  în vederea optimizării rezultatelor

ART-TERAPIE

Art-terapie

Prin Art terapie urmărim folosirea terapeutică a creației artistice pentru îmbunătățirea stării emoționale a copiilor cu întârziere în dezvoltare, dezvoltare atipică, dezechilibrul stărilor emoționale, îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare, creșterea stimei de sine,  depășirea unor situații traumatizante pentru copil.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>