Acasa / Servicii / O echipa multidisciplinara la dispozitia copiilor si familiilor lor

O echipa multidisciplinara la dispozitia copiilor si familiilor lor

SERVICII PSIHOLOGICE DE SPECIALITATE

Servicii - psihologie

– Evaluarea psihologică și diagnoza pentru copii şi adolescenţi folosind probe și teste standardizate, validate și etalonate pe populație românească – WISC IV, Nepsy, KID SCID, BASC 2,ASEBA etc.
– Psihologi specializați în intervenția cognitiv comportamentală, rational emotivă, analiza comportamentală aplicată (ABA), 1,2,3 Magic, Why Try
– Intervenție specifică pentru dezvoltarea competenţelor cognitive, emoţionale, sociale, autonomie personală, temperament, personalitate şi probleme psiho-comportamentale
– Informare și consiliere parentală
– Informare și consiliere pentru cadre didactice

LOGOPEDIE

Servicii - Logopedie

– Formarea și dezvoltarea competențelor timpurii de comunicare
– Depistarea, diagnosticarea și corectarea tulburărilor de  limbaj (tulburări de pronunție, voce, scris-citit, de dezvoltare)
– Intervenție logopedică pentru copii cu  hipoacuzie, protezați auditiv şi purtători de implant cohlear
– Colaborarea cu părinții  în vederea optimizării rezultatelor

ART-TERAPIE

Art-terapie

Prin Art terapie urmărim folosirea terapeutică a creației artistice pentru îmbunătățirea stării emoționale a copiilor cu întârziere în dezvoltare, dezvoltare atipică, dezechilibrul stărilor emoționale, îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare, creșterea stimei de sine,  depășirea unor situații traumatizante pentru copil.